• 24. oktober 2018
  • 19:00
  • Jelling Kro

I en verden som bliver mere og mere digitaliseret, har online truslen aldrig været større.

Hele vores liv flytter vi ud på de digitale medier. Vi har vores online liv på bl.a. Facebook og Instagram. Vi gør 90% af vores bankforretninger via nettet. Alt kommunikation til det offentlige bliver flyttet online, selv fornyelse af vores recepter hos lægen sker online.

Dette stiller støre og større krav til vores online sikkerhed. Handlen på det sorte marked med kreditkort, mailadresser, personlige oplysninger, passwords osv. sætter nye rekorder hver dag. Den gammeldags tyveknægt er blevet digital, og deres metoder forfines i et rasende tempo. Uden den rigtige sikkerhed, er ens penge, password og privatliv i fare for at blive udnyttet, og brugt af de forkerte mennesker.

YouSee´s sikkerhedspakke, der er en del af dit bredbåndsabonnement hos YouSee har et mål, det er at gøre det digitale liv så sikkert for forbrugerne som muligt. 

Sikkerhedseksperten Jan Petersen fortæller om YouSee´s sikkerhedspakke, som er en del af dit bredbånds abonnement hos Yousee.

Seminaret varer en times tid, og Jellingnet, er vært for en kop kaffe og et stykke brød, efter seminaret er ovre.

 

Tilmelding nødvendig: Af hensyn til køkkenet på Kroen beder vi dig om en tilmelding.  Alle er velkomne, også dig der ikke er medlem af Jellingnet.

 

Tilmeldingslink: http://www.jellingnet.dk/tilmelding/