• 13. februar 2019
  • 19:30
  • Engelsholm Højskole

I Danmark var en pose løse smaragder en kongelig kærlighedsbelønning for fødslen af en dansk tronarving i 1700-tallet, men intet kan helt sammenlignes med islamiske herskeres besættelse af smaragder takket være deres grønne farve. Som ædelsten har smaragder været elsket af samtlige civilisationer, og de grønne sten bærer på et væld af historier, som Nina Hald vil udfolde for os. Bliv klogere på smaragderne og den gruppe ædelsten, som de er en del af, mens vi kigger på billeder fra en række af verdens største smykkefirmaer og auktionshuse.

Nina Hald er forfatter og smykkejournalist og en fremragende formidler af smykkekunst. Hun har kurateret og arrangeret tre kongelige smykkeudstillinger og arbejder for ca. 25 medier i otte lande. Hun er redaktør for det danske fagblad for guldsmede, AuClock, og smykkeredaktør for magasinet Luxury Aficionados. Derudover leverer hun smykke- og urstof til blandt andet Dagbladet Børsen og Jyllands-Posten. 

Køb billetten her eller i døren

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her