• 21. august 2019
  • 19:00
  • Jelling Sognehus

Har du mistet en som du holdt meget af, og synes du, at du trænger til at tale om det, ja så er sorggruppe måske et godt tilbud til dig.

En sorggruppe er en gruppe på 6-8 mennesker som mødes i sognehuset i Jelling 7 onsdag hen over efteråret med ca. 14 dages mellemrum fra kl 19.00 til 20.30.

Her mødes man og taler om alt, hvad der kan røre sig, når man har mistet en man holdt meget af.

Man bestemmer selv hvad og hvor meget man til fortælle, og selvfølgelig er der tavshedspligt for alle.

Når man kommer er der kaffe, lys og chokolade på bordet, og vi begynder altid med en runde om hvordan det er gået siden sidst, om der er nogen der har noget særligt, de gerne vil fortælle eller tale om.

Som oftest er der et tema for hver gang, det kan være: ensomhed og tavshed, sjove historier, forløbet omkring dødsfaldet, hvornår må man grine igen, forbudte og tunge tanker, arv og økonomi, hvordan finde ind i en ny hverdag og meget, meget mere.

Det væsentligste er, at samtaleemnerne er dét, som ligger de enkelte deltagere på sinde. Nogle gange fortæller sorggruppelederen også lidt om hvad sorg er og hvordan den kan udmønte sig.


Næste sorggruppe begynder den 21. august kl. 19.00 -20.30 Har du lyst at være med eller vil vide mere, så kontakt sorggruppeleder sognepræst Gitte Sandager Bjerre på 75873322 eller gsw@km.dk (Der findes også brochure i sognehuset, kirkerne, biblioteket og på lægehuset)