• 27. august 2020
  • 19:30
  • Engelsholm Højskole

ENGELSHOLMKONCERTEN

27. august 2020 | 19:30 - 22:30

 kr. 295

 

Early Bird-billetter via Ticketmaster: 295 kr. + gebyr 15 kr.

Køb nu. Prisen stiger til 350 kr. 1. januar.

Billetter i døren: 400 kr. 

 

Køb billetten her 

 

Mads Langer og Engelsholm Højskole blænder for 6. gang op for en All Star koncert med gæstesolister i den romantiske park syd for slottet torsdag den 27. august kl. 19.30.

Parken åbner kl. 17.00, hvor du kan nyde bl.a. tapas, grillpølser, kølig vin og øl. 

Der må ikke medbringes egne mad- og drikkevarer, paraply, flasker og hunde.

Medbring gerne et tæppe.
Der laves igen i år et specielt område til medbragte stole.

Navne på gæstesolister offentliggøres løbende.

Ideen om at skabe en unik koncert, hvor artisterne møder ind et par dage før for at øve med ”husorkestret”, opstod i 2015 i forbindelse med fejringen af skolens 75-års jubilæum.

”Det skulle være noget andet end det, man kan høre på et hav af festivaler og open air arrangementer landet over” beretter initiativtager og forstander Jakob Bonderup. ”Engelsholms særlige kreative energi og tiltrækning på den kreative elite gør, at det føles rigtigt, at bringe kunstnerne ud af deres komfortzone, men også at de overhovedet indvilger i at gøre det. Det kunne formodentlig ikke lade sig gøre ret mange andre steder end lige her” fortsætter Jakob Bonderup.

Mads Langer, der i 2015 var inviteret som solist, men også påtog sig det musikalske lederskab på koncerten med sit faste band, har siden koncerten i 2015 også sat sig i førersædet i forhold til at sammensætte programmet sammen med Jakob Bonderup, forstander på Engelsholm.

Oveni musikken kan man opleve storslåede projektioner på slottets facade (VJing) – en helt særlig Engelsholm-specialitet.