• 19. februar 2020
  • 19:30
  • Byens Café, Jelling

Musik, sport, tv-serier, geografi, historie. Emnerne er mangfoldige, når Byens Café i Jelling danner rammerne for pub quiz onsdag 19. februar klokken 19.30. Det forventes at vare et par timer.

 

Pub quiz handler om at være det bedste hold til at svare korrekt på flest spørgsmål, som quizmasteren læser op. Quiz-formatet begyndte at blive populær i England i 1970'erne. Senere er det kommet til de store danske byer - og nu også Jelling.

 

Det er Jelling-redaktøren på Vejle Amts Folkeblad og Jelling Ugeavis, Anders Kynde, der er quizmaster, og det bliver en aften med masser af paratviden og en håneret til det bedste hold.

 

Tilmelding:

- I alt kan 12 hold deltage. Hvert hold kan være mellem 2-4 personer.

- Du tilmelder dit hold ved at skrive en mail med holdnavn og kontaktoplysninger til ankyn@vafo.dk - det er først til mølle. Du behøver ikke at have samlet hele dit hold allerede nu, men husk, at der maksimalt må være fire personer på holdet.

- Det koster 10 kroner per person at deltage. Disse penge samles i en fælles pulje, som vinderholdet tager sig af. Der vil også være andre præmier til vinderne og de næstkommende placeringer på podiet.