Fabeldyr - ravne og mytiske Gribedyr, udstilling i Kongernes Jelling: 

De mytiske Ravne er malet af multikunstneren Anders Siggaard, Aarhus og de mytiske gribedyr af Inger Dethlefsen, Nordborg.

Mytiske gribedyr inspireret at naturen samt viking symbolik udstilles af Inger Dethlefsen: Inger Dethlefsen er inspireret af forskellige temaer: De gamle mytiske vikingemotiver, som med deres symbolik taler til et sted dybt i kunstneren, hvor Inger finder en samhørig og tidløs forbindelse. I kunstværkerne dominerer  forskellige træer sig med mægtige stammer og knudrede grene, som ganske vel kan have inspireret til fantasifulde gribedyr. Alle træerne fremstår i den grå og sorte skala, mens viking-motiverne er i jordfarver. Inger Dethlefsen skaber en symbiose mellem de gamle tegn og træer/skov, som dengang indtog en stor del af landskabet og menneskenes bevidsthed.

Anders Siggaard’ billeder skildrer Ravnen. Mest kendt fra nordisk mytologi er Odins to Ravne kaldet ‘Hugin’ og ‘Munin’. Hugin betyder ‘Den der husker længere tilbage end almindeligt’ og Munin betyder ‘Den som tænker over tingene’. Ravnens betydning ses også i at når vikingerne gik i krig var det under ‘Ravnebanneret’ et baner som Knud den store benyttede da han og hans folk erobrede bl.a. England. Ravnen havde samme religiøse betydning som korset i dannebrog, der ifølge myten siden hen faldt ned fra himlen i Estland.