Standard sortiment

Jelling Bryghus har 6 øl i sit standardsortiment:

Fra de lyse til de mørke har vi

Frode Fredegod: en lys undergæret øl med en blomstrende duft af sommer fra lynghonning, som er anvendt ved brygningen.Alkohol 4,6 % vol. Flasker á 0,5 liter.

Gnyble: en undergæret øl brygget "all malt" med en kraftig bitterhed af engelsk og tysk humle. Gnyble lagrer vældig godt og har en lang holdbarhed mens den modnes.Alkohol 4,4 % vol flasker á 0,5 liter og fustager á 20 lite.

Palisade (humlefri): en fyldig maltbase og er ved brygningen krydret med pors og egebark, som begge har været brugt i folkemedicinen i 1000-vis af år. Alkohol 5,3 % vol. Flasker á 0,5 liter.

Poppo: en overgæret, rødbrun øl med en kraftig maltsmag af karamelliseret malt og en mild humlebitterhed.Alkohol 5 % vol. Flasker á 0,5 liter og fustager á 20 liter.

Mistivoj: en kraftig havre stout, overgæret, med masser af mørk malt, en god fylde og en kraftig afrundet bitterhed.Alkohol 7 % vol. Flasker á 0,5 liter og fustager á 20 liter.

Jernbyrd: Rendyrket stout brygget på mørke malte, krydret med pors og enebær.Alkohol 6,5 % vol. Flasker á 0,5 liter og fustager á 20 liter.

Til alle disse øl hører en historie, som kan læses enten på halshængeren eller på denne hjemmeside.