Årets gang blandt sæson øl fra Jelling Bryghus

Tidligt på året - ca 1. februar er KurmR KunukR klar fra Jelling Bryghus. Det er en specialitet, der er brygget med frisk humle "fresh hopping", og derfor kun kan brygges under humlehøsten.

Ca. 1. marts præsenteres Jalunki. En forårsbebuder med hvede og mælkebøttehoveder.

Senere i marts præsenterer Jelling Bryghus  "Tanmarkar but" - Danmarks og Jellings pryd,

Hen mod sommer præsenterer vi Leding, en duftende øl med lynghonning og brygget med tanke på sommerens vikingemarkeder.

Efteråret varsles af "Sildeglimt" ca. den 1. september. Sildeglimt varsler en god tid med mangt et veldækket frokostbord.

Jelling Jól er klar fra midt i oktober, og i hvert fald til J-dag den 1. fredag i november. Jól  holder fint til 1. februar, og så er ringen sluttet.