PrinfoVejle - bureau og trykkeri

PrinfoVejle arbejder med design og grafisk produktion på tværs af medier.

Hos os får du faglig rådgivning og sparring, så du er sikker på at opnå det ønskede resultat.

Trykkeri - serviceorienteret grafisk produktion

På trykkeriet i Jelling (også kendt som Jelling Bogtrykkeri) arbejder vi med alt indenfor grafiske opgaver, tryksager, grafisk opsætning, rådgivning samt håndtering af trykopgaver for vores kunder. Vi sørger for det hele.

Forlaget Jelling

På vores eget forlag, Forlaget Jelling, kan vi hjælpe med bogproduktion og udgivelse af bøger. Slægtsbøger og lokalhistoriske bøger hjælper vi også gerne med.

Vi er kendt for kvalitet, fordi faglig rådgivning er en selvfølge for os.

Tryk LOOKBOOK se her

Grafisk designbureau i samme hus

I bureaudelen arbejder vi med kommunikationsrådgivning, grafisk design og opsætning. Vi sætter en ære i at skabe og fastholde den røde tråd i både det skrevne og det visuelle. Vi arbejder med mange forskellige designopgaver og kunder. Det er også her, vi hjælper vores kunder med design af responsive hjemmesider. Det er nemlig ikke nok, at en hjemmeside ser godt ud. Den skal også virke. En af vores mærkesager er vores kommunikationsworkshop, hvor vi på ca. 3 timer fastlægger en virksomheds vigtigste kommunikationsbudskaber. Det virker – hver gang.

Design LOOKBOOK se her

Referencer

Vores kunder spænder bredt fra Vejle Musikteater, UCL, Nationalt Videncenter for Historie- og Kulturarvsformidling, Popermo Forsikring, Vejleegnens Teaterforening, Innosurge, Social- og Sundhedskolen for Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding, Økolariet, Campus Vejle, Vejle Kommune, Hotel Hedegaarden, Phoenix International, Region Syddanmark, EASIS, Lego, Carlsberg, Labflex, ST Skoleinventar, Vesterlund Efterskole, LEGO, Careitec, Sintex, Qubiqa, Aleris/Hamlet, Dansk Told & Skatteforbund, Geopartner, Isabella, My Garage, Albert Bertelsen og mange, mange flere.