Jelling VVS & Maskinteknik

Jelling VVS & Maskinteknik er et mindre firma med 2 montører med mange års erfaring indenfor VVS, såsom f.eks. reparation i badeværelser, køkken, rørinstallationer, varmtvandsbeholder, veksler, radiatorer, blandingsbatterier, kedel og pillefyr, fjernvarme, gulvvarme, jordvarme og luft til vand varmepumper. Vi deltager i forsikringsopgaver, til- og nybygning eller omlavning og udskiftning af installationer.

Vi udfører opgaver indenfor jern- og smedebearbejdning herunder rustfri svejsning og fremstilling af individuelle opgaver og vi er importør af franske Briand og Simon specialmaskiner til grøntsager for de danske og norske gartnerier. Vi sælger reservedele til Prærietrold vandingsmaskiner og udstyr til markvanding.

Vi gør vores bedste for at hjælpe kunden med løsning af enhver opgave stor som lille og kvalitet i arbejdet betyder meget for os uanset om det drejer sig om VVS, smede eller maskinopgaver.

Vi udfører opgaver til både erhverv og private og ønsker du selv at montere sælger vi fittings fra vores lager. Du er altid velkommen til at besøge os, ringe eller skrive en mail hvis vi kan hjælpe med netop din kommende opgave.