• 27. oktober 2017
  • 20:00
  • Byens Café, Jelling

Dansk-Italienske Sara Indrio til Byens Café, Jelling

Sara Indrios liv har altid stået i musikkens tegn. Den Dansk-Italienske sanger, sangskriver og percussionist kan opleves fredag d. 27. oktober kl. 20.00 i Byens Café.

Sara Indrio har netop udgivet sit tredje solo album med titlen, Blodrød måne. Hun skriver på dansk med henblik på at komme tættere på det danske publikum.

Albummet bærer hendes tydelige signatur som sangskriver, men leger med henvisninger til den danske sangskriver tradition. Især på skuldrerne af Halfdan Rasmussen, Poul Henningsen og andre forfattere, der bruger det poetiske sprog til at skrive om mere eksistentielle temaer som angår os alle.

Det er på mange måder også en nyskabelse i traditionen som viser at Sara har sin baggrund i både jazz og verdensmusik som percussionist og sanger.

På albummet medvirker en perlerække af danske og svenske musikere, men sangene er i centrum, og derfor tager hun i første omgang på turné alene.

JO det er hende fra …
Mange kender bedst Sara Indrio fra Lone Scherfigs verdenskendte dogmefilm Italiensk for begyndere i rollen som kokkepigen Giulia. Men Saras liv har altid stået mest i musikkens tegn.

Sara Indrio er uddannet i slagtøj fra det Rytmiske musikkonservatorium i København. Live spiller hun både strenge og tangenter - eller hvad der falder hende ind til akkompagnement. Hun er med andre ord sanger/sangskriver, men også musiker med stort ‘M’.

Scenevant som få Sara er måske ikke bedst kendt af det brede danske publikum for sine egne udgivelser, men hun er langt fra ukendt på de danske scener. Her har hun senest optrådt på Niels Hausgaards turnèer de foregående to år, og før det arbejdede hun som korsanger og percussionist bag artister som Alberte Winding, The Savage Rose, Nikolai Nørlund, Rebecka Törnqvist, Eric Gadd med flere.

Koncerten er intim og nærværende og publikum kan glæde sig over den rene musikoplevelse når Sara Indrio står alene på scenen fredag d. 27. oktober kl. 20.00

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 100,-

Musikforeningens medlemmer: 75,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk