Velkommen til Jfs Håndbold

Om os i Jelling’s håndboldklub:

Håndbold er en aktiv holdsport, hvor fokus er på legen med bolden og lysten til at udvikle sig individuelt og kollektivt. Man lærer at vinde og tabe sammen som et hold, og opleve hvad der kan opnås når man er fælles om samme mål. Og så selvfølgelig have det rigtigt sjovt undervejs!

I JFS Håndbold kan vi tilbyde hold i alle aldersgrupper, ung som gammel. Fra de allermindste på vores Trille og Trolle hold, og op igennem ungdoms- og seniorrækkerne.

Vores dygtige og engagerede trænere sørger for en træning der altid er tilpasset de enkeltes og holdets aktuelle niveau. Du må derfor gerne være helt nybegynder, for alle kan lære at spille håndbold.

Har du eller dit barn lyst til at prøve kræfter med håndbolden, skal du blot møde op i hallen på det tidspunkt hvor holdet træner, se på træningen, hop direkte ind på banen, eller få en snak med træneren. Vi lover at tage godt imod dig – og husk at vi altid tilbyder 3 gratis prøvetræninger, så du kan være sikker på at sporten er den rigtige inden der tilmeldes.

Er der ikke oprettet et hold for din aldersgruppe, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte medlemmerne af bestyrelsen – de vil gøre alt for at hjælpe dig.

 

I Jelling håndbold er vi stolte over at være blevet venskabsklub med Skjern håndbold:

Indlæs flere