Runekoret

Find den danske beskrivelse nederst på siden

Het Runekoor geeft woensdag 2 mei om 19:30 een voorjaarsconcert in Jelling Kirke (let op, helaas staat in de folder 15:30, dit is niet juist). Op zondag 6 mei kun je naar hen luisteren op Byens Torv om 15:30

Het Runekoor bestaat sinds 4 jaar en heeft 35 leden. Zij zingen 3- en 4-stemmig en hebben een breed repertoire met Deense en buitenlandse liederen. Zij vinden het heerlijk om hun vreugde voor het zingen te delen met elkaar en met hun publiek. Hopelijk zien wij u bij een van hun concerten!

Runekoret

Runekoret har to koncerter, en på onsdag 2. maj kl. 19.30 i Jelling Kirke (desværre står i folderen kl 15.30, det er et fejl), og på søndag 6. maj kl. 15.30 på Byens Torv.

Runekoret er en uafhængig og frivillig sangforening. Vi har eksisteret siden 2014 og har 35 sangglade medlemmer. Vi synger 3- og 4 stemmigt med et bredt repertoire af danske og udenlandske sange, nye og gamle viser, gospel mm.

Det er sangglæden, lysten til at synge og samværet er det vigtigste. Vi har ingen optagelseprøver og intet krav om at kunne læse noder. Vi vil tilbyde koncerter og sangaftener f.eks. i kirker, på plejehjem, i foreninger e.l.